Autoverhuur

Huur je auto via SANDS, wel zo makkelijk.

Een auto is onmisbaar wanneer je alles van het eiland wilt zien. Bij aankomst staat hij direct voor je klaar en we geven je zelfs een speciale korting als je op voorhand het verblijf en de auto reserveert!

Compact

Met deze Nissan Note* zie je alle mooie plekjes van het eiland. Geschikt voor 4 personen. Het betreft een B-klasse auto, net even wat meer auto dan een Kia Picanto of Hyundai i10. Uiteraard voorzien van airconditioning en automatische versnellingsbak.

Te huur vanaf 38 euro per dag, vraag naar de speciale deal in combinatie met SANDS!

Sedan

De Nissan Versa* brengt je overal. Hij biedt ook plaats aan 4 personen en heeft een grote kofferbak. Met de automatische versnellingsbak en de airconditioning een prettige auto tijdens jouw verblijf.

Te huur vanaf 38 euro per dag, vraag naar de speciale deal in combinatie met SANDS!

Full size SUV

In deze Ford Explorer SUV* rij je zeer comfortabel over Curaçao. Deze auto biedt plaats aan 6/7 volwassenen door een derde rij stoelen. Samen met de automatische versnellingsbak en de airconditioning een zeer prettige auto tijdens het verblijf bij SANDS.

Te huur vanaf 90 euro per dag, vraag naar de speciale deal in combinatie met SANDS!Verzekering

Standaard All-risk

Alle auto’s zijn standaard voorzien van een all-risk verzekering. Het eigen risico is 500 euro bij Compact & Sedan of 1000 euro bij de Full Size SUV.


Afkoop Eigen Risico

Afkoop van het eigen risico is mogelijk voor 10 euro per dag bij de Compact & Sedan klasse of 20 euro per dag bij de Full Size SUV klasse

*of vergelijkbaar, autoverhuur verloopt via een externe partij

Speciale wensen?

Vraag het ons!

    NederlandsEnglishDeutschEspañol